Slaap Yoga

Natuurlijk is yoga sowieso goed voor je slaap.

Getuige de opmerkingen van veel deelnemers, slapen de meest mensen als rozen na een fijne yogales.

Maar ik heb een les willen maken, die je speciaal helpt om niet meer slecht te slapen.

Ga >>>hier naar verdere informatie: door het stretchen van je spieren, gewrichten en energiebanen/meridianen, de bewuste en diepgaande manier waarop je beweegt, komt je lichaam geleidelijk tot rust. Je kunt nu in deze workshops meedoen! Kijk hier >>> eens naar de precieze uitleg van het Programma Natuurlijk Goed Slappen

Met de diepgaande bewegingen laat je je “dag-gedachten” los. Je leert om (opwindende) dingen naar morgen te verschuiven. Zo kan het makkelijker worden om in de beginnetjes van je slaap mee te gaan.

“Ik slaap altijd zo heerlijk na de yogales”- Anne

Slaap, als je er je helemaal van bewust bent, komt vaak niet in 1 keer, vaak gaat het met kleine golven: in slaap…, wakkerder…, weer wat meer in slaap…, weer wat wakkerder…, enzovoorts. Als je ontspant, kun je makkelijk op die golven meegaan.

Loslaten, ontspannen, stretchen, naar de nacht toeleven, ontdek je het beste als je dit bewust oefent. Als je oefent terwijl je nog klaarwakker bent. Hoe meer je bewust met ontspannen, loslaten en andere veranderingen aan de slag gaat, hoe makkelijker het gaat als je het ‘echt nodig’ hebt, bijvoorbeeld midden in de nacht.

Hoe zou het zijn, als die fijne slaap geen toevalstreffer meer hoeft te zijn? Ga hier>>> naar het programma Natuurlijk Goed Slapen

 

‘t Werkt!  Margo

Hoe zou je het vinden om de 3 effectiefste ‘slaapverwekkende’ oefeningen door en door te kennen en van nature meer ontspannen kunt zijn? Zodat je met je eigen korte routine de nacht rustig en ontspannen verloopt? Dat is het recept voor meer energie.

In 7 lessen Slaap Yoga komen alle 7 elementen die yoga zo ‘slaap-effectief ‘maken aan bod. Kort komen aspecten van Natuurlijk Goede Slaap aan de orde,  zoals wat je overdag en ’s nachts doet om van een fijnere slaap te genieten. Denk maar aan: weten of je wel of geen dutjes moet doen, weten wat je moet doen als je ‘s nachts wakker wordt en nog veel meer interessante dingen. Maar we oefenen vooral  met hele simpele technieken voor een natuurlijke goede slaap.

 

 

Geef je op of stel je vraag via het contactfomulier door hier te klikken of me te mailen door hier te klikken

 

Lees hier meer over Jolanda’s persoonlijke ervaring met slaap, en met slecht slapen