Snel in Slaap Vallen met bewezen effectieve techniek

Hieronder zie je de video die je helpt om snel in slaap te vallen.

Ik leg in de video uit hoe deze techniek – de Sleep Easily’ methode van R. Shane – werkt.

Onder de video vind je ook nog eens de belangrijkste stappen.

Mijn eigen ervaring met deze techniek is, dat hij me 98% van de dagen heel snel in slaap brengt; ook als je wakker werd omdat je naar de wc moest. Of als je kinderen of partner je wakker maakten.

(Die andere 2% van de tijd zijn momenten van creatieve kriebels. Dan ben ik zo enthousiast over iets, dan wil ik eigenlijk niet stoppen. Mijn creatiefste momenten zijn ‘s morgens heel vroeg, al jaren – ik accepteer het maar!)

Ik heb de ervaring met veel cliënten dat er nog veel meer goede dingen rond slaap te doen zijn.dingen die de slaap rustiger maken, en daarom beter.

Maar dit geef ik door omdat ‘slapelozen’ gewoon graag eerst weer eens willen SLAPEN.

Deze techniek doet dat met je.

De Sleep Easily techniek is door Richard Shane ontwikkeld en getest op mensen met wisseldiensten en stressvolle banen zoals ambulance personeel, politie en brandweer. Zij hebben bijna allemaal – meer dan 85% –  positief resultaat gerapporteerd.

Probeer het.

Geef feedback.

Wat doen:

Wat doen:

  1. tong loslaten van verhemelte
  2. je keel verzachten, loslaten – als dit niet direct lukt, geen nood, de techniek werkt nog goed –
  3. je borst observeren: op en neer met de adem en daarna vooral de beweging nar binnen – uitademing – volgen
  4. luisteren naar je adem stroom

That’s it.

Echt. Eer zullen dagen zijn dat je – uren later – wakker wordt en denkt: “Maar ik was toch nog met die tong bezig enzo?”

Let op: het kan zijn, dat je eerst nog moet leren om je adem te voelen en ervaren >>> ga toch door

Of het kan zijn dat je tong loslaten van je verhemelte nog gek voelt >>> ga toch door

En tenslotte: het kan zijn dat je na een periode van adem problemen (bijvoorbeeld na hyperventilatie) niet op je gemak bent met je adem observeren. Dan kan ik je goed helpen. Schrijf me dan op info@herngreen.com

 

Maar wil je echt goed slapen? Rustig, en zò, dat je ontspannen wakker wordt? Ik help je daarmee. Schrijf me : info@herngreen.com