Ontspanningsoefeningen

 

The time to relax is when you don’t have time for it –

Sidney J. Harris

 

Ontspanningsoefeningen kun je nodig hebben als het je teveel is geworden. Of als je een erg spannende tijd achter de rug hebt.

  • Heb je wel eens het gevoel dat ‘t je  teveel wordt?
  • Gedraag je je soms op een manier die je eigenlijk niet wilt?
  • Heb je last van spanningen in je leven of werk?

Ontspannen leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor sommigen is het al erg lang geleden, dat innerlijke rust een normaal, bekend gevoel is.

‘t Gevoel dat je lekker in je vel zit, totaal op je gemak, thuis bij jezelf, dat is terug te vinden.

Iedere dag afsluiten met voldoening, plezierig slapen, uitgerust wakker worden, kan voor elk gezond mens bij het leven horen!

Om dit rustige gevoel van balans, van overzicht en grip terug te krijgen of vaker te hebben is er een perfecte training die je helpt ontspannen waar en wanneer je maar wilt: de autogene ontspannings- en BodyMindfulness training.

Ontspanningsoefeningen hebben ook hun eigen plaats binnen de yoga en meditatie traditie. Je gebruikt ze los, om in je dagelijks leven makkelijker te kunnen ontspannen. En – als je yoga of meditaties doet – gebruik je ze ook . Ze zijn een integraal en belangrijk onderdeel van yoga en van mediteren.

Een ding is duidelijk: alle oefeningen versterken elkaar. Hoe heerlijk is het niet als je ontspannen in het leven kunt staan? Je maakt het zoveel makkelijker voor jezelf als je rustig in je hoofd bent en je lichaam soepel en gezond is!

Op Herngreen.com vind je artikelen, cursussen en gidsen over ontspanningsoefeningen, yoga en yoga oefeningen en over mediteren en meditaties..

Klik hier om terug te gaan naar de home page

Klik hier om naar de informatie over yogalessen te gaan