Aanbevolen

Regelmatig is er een boek waar ik enthousiast over ben, of een cursus waarvan ik denk dat die heel goed is.

Zo ben ik in het zoeken naar meer inzicht in de relaties tussen zelfkennis, liefde en de stem van je hart, uitgekomen bij het boek van Leo Borman.

Borman zegt zelf over dit boek: “Hier heb je 100.00 woorden die een aanzet geven om over alle facetten van liefde met elkaar in gesprek te gaan.”

“The World Book of Love.”

‘t Geeft verrassende nieuw visies, inzichten en aanknopingspunten!

Trouwens, Bormans heeft ook en even zo fascinerend boek geschreven over geluk een boek dat hij presenteerde aan Kofi Anand en aan Mandela

“The World Book of Happiness.”

Eèn van de aanbevolen boeken waarvan ik zeker weet dat het je sterkt, energie geeft en helpt om vitaal te blijven, is het boek:

Donna Eden: Werken met energie voor vrouwen

Het mooie van dit boek is de manier waarop het je laat ontdekken wat je wel voelt maar meestal niet bewust bent. ″t Geeft je super eenvoudige makkelijke handelingen die je helpen je energie te sparen of je snel beter te voelen. Gewichtsmanagement, vermoeidheid, slapeloosheid, zwangerschap, overgang… je ontdek de kracht van je lichaam. Je ontdek hoe je kunt werken met je eigen energie huishouding.

Donna Eden: Energie voor vrouwen

 

Deze energetische technieken kun je goed gebruiken voor kinderen, vrouwen, mannen, op je werk, in de auto. Donna Eden reikt je met al haar ervaring alles aan, wat je in je dagelijks leven helder, optimistisch en vitaal houdt. Leuk en makkelijk om te doen!

Werken met energetisch geneeskunde